DÜZCE / ÇİLİMLİ - Pırpır Ortaokulu

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılını 16 Haziranda tamamladık. Okul bahçesine kurulan çeşitli platformlarda öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler. Güzel bir karne töreniyle öğrencilerimizi tatile uğurladık. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Sene sonu etkinliklerimiz kapsamında okulumuz salonunda dolu dolu bir gün geçirdik. Dans gösterileri, Hacivat Karagöz orta oyunu ve karaokelerle bütün öğrencilerimiz çok eğlendiler. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

Sene sonu etkinliklerimizden “Eskişehir Gezisi” okulumuz 7. ve 8. Sınıfların katılımıyla gerçekleşti. Keyifli anların yaşandığı gezide öğrencilerimiz hem gezip gördü hem eğlendi. Unutulmaz anların yaşandığı okul gezimizde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

Sene sonu etkinliklerimizden Efteni Gölü/ Gölyaka Kültür Parkı gezisi 5. Ve 6. Sınıfların katılımıyla gerçekleşti. Eğlenceli anların yaşandığı ve öğrencilerimizin güzel bir gün geçirmesinin sağlandığı gezide emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz sınıf öğretmenlerinden M. Selim ÇELEBİ rehberliğinde satranç turnuvası düzenlendi. Kıyasıya rekabet ve eğlence içerisinde geçen mücadelelerin sonucunda kazanan öğrencilerimiz madalyalarını alırken katılan tüm öğrencilerimizde katılım belgelerini aldılar. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Matematik Öğretmeni Elif KARTAL tarafından yürütülen matematiğin projesi kapsamında öğrencilerimiz yaptıkları uçurmaları sergilediler. Hem öğrenip hem de eğlendikleri etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz

May

Okulumuz çok amaçlı salonunda dünyada tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık. Programda günün anlam önemi belirtildi, şiirler okundu, müzikli gösteriler yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerinden Rumeysa KANBİL ilçede düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu şiir yarışmasında ilçe birincisi olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Çilimli Belediyespor Akademisi tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Pırpır İlk-Ortaokulu olarak boy gösterdik. Turnuva sonucunda 3.olan takımımız şampiyonluğu ise kıl payı ile kaçırdı. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlarız.

May

Pırpır Ortaokulu olarak Ramazan Ayı’nın muhteviyatını en iyi gösteren buluşmalardan biri olan iftarımızı okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirdik. Okul aile birliği başkanımız Mustafa DUMAN’ın katkıları, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla etkinliğimiz manevi bir şölene dönüştü. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 5. Sınıf öğrencileri, Türkçe Öğretmeni Burçin ÖZGÜMÜŞ rehberliğinde Çilimli Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler. Kütüphanede bulunan kitapları inceleyen ve okuyan öğrencilerimiz, zekâ oyunları da oynadılar. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü kapsamında, okulumuz çok amaçlı salonunda öğretmenlerimizden Emrah KIZILÇAOĞLU ve Kıymet ÇELİK rehberliğinde program düzenlendi. Programda günün anlam ve öneminin belirtilmesinin ardından şiirler okundu ve oratoryo gösterileri yapıldı. Programda emeği geçenlere teşekkür ederken bizlere bu vatanı armağan eden Gazi ve Şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Okul Müdürümüz İdris AKDUMAN’ın emekli olması nedeniyle veda yemeği düzenlendi. Yemeğe Öğretmenlerimiz ve Okul Aile Birliği Başkanımız katıldı. Müdürümüze plaket ve hediye takdim edip emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk dileğinde bulunuldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerimiz için Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız devam ediyor. Türkçe, Matematik, İngilizce ve Fen Bilimleri derslerinden açılan kurslarımıza katılan öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Aile Okulu Projesi kapsamında Anasınıfı Öğretmenimiz Zeynep SÜMER ve Sınıf Öğretmenimiz Mehmet Selim ÇELEBİ rehberliğinde velilerimiz için okul zili çaldı ve iki grup halinde eğitimler verildi. Eğitim sonucunda da başarılı bir dönem geçiren velilerimize belgeleri takdim edildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.