DÜZCE / ÇİLİMLİ - Pırpır Ortaokulu

Kas

Öğrenci ve velilerimizin dikkatine! EBA Ortaokul Tv'de 01 - 07 Kasım 2021 tarihleri arasında yayınlanacak derslere ait program görselde belirtilmiştir. Öğrencilerimizin programları takip etmesini önerir, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrenci ve velilerimizin dikkatine! EBA Ortaokul Tv'de 25 - 31 Ekim 2021 tarihleri arasında yayınlanacak derslere ait program görselde belirtilmiştir. Öğrencilerimizin programları takip etmesini önerir, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrenci ve velilerimizin dikkatine! EBA Ortaokul Tv'de 18 - 24 Ekim 2021 tarihleri arasında yayınlanacak derslere ait program görselde belirtilmiştir. Öğrencilerimizin programları takip etmesini önerir, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrenci ve velilerimizin dikkatine! EBA Ortaokul Tv'de 11 - 17 Ekim 2021 tarihleri arasında yayınlanacak derslere ait program görselde belirtilmiştir. Öğrencilerimizin programları takip etmesini önerir, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrenci ve velilerimizin dikkatine! EBA Ortaokul Tv'de 04 - 10 Ekim 2021 tarihleri arasında yayınlanacak derslere ait program görselde belirtilmiştir. Öğrencilerimizin programları takip etmesini önerir, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

Öğrenci ve velilerimizin dikkatine! EBA Ortaokul Tv'de 27 Eylül - 03 Ekim 2021 tarihleri arasında yayınlanacak derslere ait program görselde belirtilmiştir. Öğrencilerimizin programları takip etmesini önerir, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Cemal KARTAL rehberliğinde Yazılım ve Tasarım Atölyesinde 5.sınıf öğrencilerimiz kodlama ile tanıştı. 6. ve 7.sınıf öğrencilerimizde yeniden kodlama etkinlikleri yapmaya başladılar. Code.org sitesinden yapılan kodlama çalışmaları Scratch ve Arduino programları ile devam edecek. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Öğrenci ve velilerimizin dikkatine! EBA Ortaokul Tv'de 20 - 26 Eylül 2021 tarihleri arasında yayınlanacak derslere ait program görselde belirtilmiştir. Öğrencilerimizin programları takip etmesini önerir, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim haftası programı sınıf öğretmenlerimiz rehberliğinde okul bahçesinde yapıldı. Günün anlam ve önemi belirtildi ve şiirler okundu. Program 8.sınıf öğrencilerimizin 1.sınıfa yeni başlayan öğrencilerimize hediye vermesiyle son buldu. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

Öğrenci ve velilerimizin dikkatine! EBA Ortaokul Tv'de 13 - 19 Eylül 2021 tarihleri arasında yayınlanacak derslere ait program görselde belirtilmiştir. Öğrencilerimizin programları takip etmesini önerir, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

2021-2022 eğitim öğretim yılı 06 Eylül tarihinde başladı. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin hijyen şartlarına ve pandemi kurallarına dikkat ederek sağlıklı ve güzel bir yıl geçirmeleri dileğiyle...